ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15

 • Στις 24 Μαρτίου, παραμονή της μεγάλης εθνικής εορτής, το σχολείο μας τίμησε τον ένδοξο αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και ανεξαρτησία.

  Κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής, την προετοιμασία της οποίας είχαν αναλάβει η κ. Βελεντζά και η κ. Τριανταφύλλου, αναβιώσαμε τα ιστορικά γεγονότα μέσα από ανάγνωση κειμένων και προβολή video, ενώ η χορωδία μας υπό την καθοδήγηση της κ. Δανοχρήστου απέδωσε με τη συνοδεία φλογέρας τα τραγούδια για το ένδοξο '21. Ενθουσιασμό προκάλεσαν και οι παραδοσιακοί χοροί, με τους οποίους τελείωσε η γιορτή μας.

 • Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

  Τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, όλα τα τμήματα του σχολείου μας απέτισαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Το υλικό της γιορτής που επιμελήθηκε η φιλόλογος Κωνσταντίνα Ανέστου περιελάμβανε ανάγνωση χρονικού και προβολή σύντομων βίντεο αλλά και της ταινίας «Το χρονικό της Δικτατορίας» του Παντελή Βούλγαρη. Η γιορτή επενδύθηκε μουσικά με τραγούδια από τη χορωδία μας υπό την καθοδήγηση της αρμόδιας καθηγήτριας κ. Μαριελένα Δανοχρήστου. Την τεχνολογική υποστήριξη ανέλαβε ο πληροφορικός μας κ. Χρήστος Καλλίνης.


 • Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/10/14 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παρουσία πολλών γονέων η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθώς και η τελετή παράδοσης της σημαίας στη μαθήτρια Μελίνα Λέβης, που κατόπιν κλήρωσης (λόγω ισοβαθμίας) μεταξύ των μαθητών Δημοσθένη Καραμπογιά και Αικατερίνης Λάσκαρη, θα είναι η σημαιοφόρος του σχολείου για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

  Επίσης δόθηκαν τα αριστεία και βραβεία της περσινής σχολικής χρονιάς 2013-14, καθώς και τα βραβεία Τεχνολογίας από την Τεχνολόγο του σχολείου μας κ. Μαρινάκη.

  Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γ. Βλάχος σε σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε το διαχρονικό μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου και κατόπιν συνεχάρη τη σημαιοφόρο, τους παραστάτες και τους αριστεύσαντες και πρωτεύσαντες και ευχήθηκε συνέχεια των επιτυχιών τους και στο μέλλον.

  Στη γιορτή, που επιμελήθηκε η φιλόλογος κ. Αλεξοπούλου, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες απ' όλες τις τάξεις του σχολείου. Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε επετειακά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κ. Δανοχρήστου που είχε τη μουσική επιμέλεια της γιορτής.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

3o Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Ναυαρίνου & Ύδρας
Τ.Κ.: 15122,  ΜΑΡΟΥΣΙ

Διευθύντρια: 210 6127266

Υποδιευθυντές (Ηλίας Μαυρόγιαννης, Χαρά Γκατζιώρα): 210 8054368

Καθηγητές: 210 6143219, 6936066043

e-mail:mail@3gym-amarous.att.sch.gr

 

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Επισκέπτες ιστοσελίδας

Σήμερα 151

Χθες 136

Εβδομάδα 151

Σύνολο 863954

Kubik-Rubik Joomla! Extensions