• Στις 24 Μαρτίου, παραμονή της μεγάλης εθνικής εορτής, το σχολείο μας τίμησε τον ένδοξο αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και ανεξαρτησία.

  Κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής, την προετοιμασία της οποίας είχαν αναλάβει η κ. Βελεντζά και η κ. Τριανταφύλλου, αναβιώσαμε τα ιστορικά γεγονότα μέσα από ανάγνωση κειμένων και προβολή video, ενώ η χορωδία μας υπό την καθοδήγηση της κ. Δανοχρήστου απέδωσε με τη συνοδεία φλογέρας τα τραγούδια για το ένδοξο '21. Ενθουσιασμό προκάλεσαν και οι παραδοσιακοί χοροί, με τους οποίους τελείωσε η γιορτή μας.

 • Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

  Τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, όλα τα τμήματα του σχολείου μας απέτισαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου. Το υλικό της γιορτής που επιμελήθηκε η φιλόλογος Κωνσταντίνα Ανέστου περιελάμβανε ανάγνωση χρονικού και προβολή σύντομων βίντεο αλλά και της ταινίας «Το χρονικό της Δικτατορίας» του Παντελή Βούλγαρη. Η γιορτή επενδύθηκε μουσικά με τραγούδια από τη χορωδία μας υπό την καθοδήγηση της αρμόδιας καθηγήτριας κ. Μαριελένα Δανοχρήστου. Την τεχνολογική υποστήριξη ανέλαβε ο πληροφορικός μας κ. Χρήστος Καλλίνης.


 • Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/10/14 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παρουσία πολλών γονέων η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθώς και η τελετή παράδοσης της σημαίας στη μαθήτρια Μελίνα Λέβης, που κατόπιν κλήρωσης (λόγω ισοβαθμίας) μεταξύ των μαθητών Δημοσθένη Καραμπογιά και Αικατερίνης Λάσκαρη, θα είναι η σημαιοφόρος του σχολείου για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

  Επίσης δόθηκαν τα αριστεία και βραβεία της περσινής σχολικής χρονιάς 2013-14, καθώς και τα βραβεία Τεχνολογίας από την Τεχνολόγο του σχολείου μας κ. Μαρινάκη.

  Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γ. Βλάχος σε σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε το διαχρονικό μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου και κατόπιν συνεχάρη τη σημαιοφόρο, τους παραστάτες και τους αριστεύσαντες και πρωτεύσαντες και ευχήθηκε συνέχεια των επιτυχιών τους και στο μέλλον.

  Στη γιορτή, που επιμελήθηκε η φιλόλογος κ. Αλεξοπούλου, συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες απ' όλες τις τάξεις του σχολείου. Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε επετειακά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κ. Δανοχρήστου που είχε τη μουσική επιμέλεια της γιορτής.

Ημερολόγιο

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Η Βιβλιοθήκη μας

Προτεινόμενα Λογοτεχνικά Βιβλία

Εργασίες Μαθητών

Συμμετοχή σε Μαθητικό Συνέδριο

Φίλοι επισκέπτες,

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ουσιαστική επικοινωνία των μελών της σχολικής κοινότητας. Η περιήγησή σας σε αυτή θα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για το εκπαιδευτικό μας έργο καθώς και για τις ποικίλες δράσεις στις οποίες συμμετέχει το σχολείο μας. 

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής

Γεώργιος Α. Βλάχος

Εθελοντισμός

η-τάξη

Δωρεά Μυελού των Οστών

Διακρίσεις μαθητών μας!

"Μαθαίνω να μην καπνίζω", της Β. Τινγκιλιάν

Επισκέπτες ιστοσελίδας

Σήμερα 148

Χθες 123

Εβδομάδα 148

Σύνολο 579545

Οδηγίες για την περίπτωση σεισμού

Εφαρμοφή Cyberkid

3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Ναυαρίνου & Ύδρας
Τ.Κ.: 15122,  ΜΑΡΟΥΣΙ

Διευθυντής:   210-6127266
Καθηγητές:   210-6143219

Fax :    210-8054368

Facebook Twitter YouTube

 

Φόρμα επικοινωνίας 

Χάρτης Περιοχής

Site created by