• Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821
  Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/3/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παρουσία και γονέων η εορτή για την 25η Μαρτίου 1821 και την εθνική παλιγεννεσία. Στη γιορτή, που επιμελήθηκε η φιλόλογος κ. Θεοδώρα Αλεξοπούλου, συμμετείχαν μαθητές από όλες τις τάξεις που διάβασαν το χρονικό της επανάστασης, απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και χόρεψαν δημοτικά τραγούδια.


 • Εορτασμός Πολυτεχνείου (15/11/13)
  Στη γιορτή μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου ξεχωριστό χρώμα αλλά και συγκίνηση έδωσαν τα τραγούδια που τραγούδησαν και συνόδεψαν με μουσικά όργανα τα ίδια τα παιδιά και η χορωδία του σχολείου. Τη γιορτή επιμελήθηκαν η φιλόλογος κ. Βελεντζά με την καθηγήτρια μουσικής κ. Βασιλοπούλου.


 • Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940
  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/10/13 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, παρουσία πολλών γονέων, η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθώς και η τελετή παράδοσης της σημαίας στη νέα σημαιοφόρο του σχολείου Μαριάννα Αποστολάκου.
  Επίσης δόθηκαν τα αριστεία και βραβεία της περσινής σχολικής χρονιάς 2012-13.
  Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γ. Βλάχος σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη διαχρονική σημασία και το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου και στη συνέχεια συνεχάρη τη σημαιοφόρο, τους παραστάτες και τους αριστεύσαντες και πρωτεύσαντες ευχόμενος συνέχεια στις επιτυχίες τους στο μέλλον.
  Στη γιορτή που επιμελήθηκε η καθηγήτρια κ. Μαλαίνου συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες απ' όλες τις τάξεις του σχολείου. Η χορωδία του σχολείου τραγούδησε επετειακά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κ. Βασιλοπούλου που είχε και τη μουσική επιμέλεια της γιορτής.

Ημερολόγιο

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Η Βιβλιοθήκη μας

Προτεινόμενα Λογοτεχνικά Βιβλία

Εργασίες Μαθητών

Συμμετοχή σε Μαθητικό Συνέδριο

Φίλοι επισκέπτες,

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ουσιαστική επικοινωνία των μελών της σχολικής κοινότητας. Η περιήγησή σας σε αυτή θα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για το εκπαιδευτικό μας έργο καθώς και για τις ποικίλες δράσεις στις οποίες συμμετέχει το σχολείο μας. 

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής

Γεώργιος Α. Βλάχος

Εθελοντισμός

η-τάξη

Δωρεά Μυελού των Οστών

Διακρίσεις μαθητών μας!

"Μαθαίνω να μην καπνίζω", της Β. Τινγκιλιάν

Επισκέπτες ιστοσελίδας

Σήμερα 156

Χθες 123

Εβδομάδα 156

Σύνολο 579553

Οδηγίες για την περίπτωση σεισμού

Εφαρμοφή Cyberkid

3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Ναυαρίνου & Ύδρας
Τ.Κ.: 15122,  ΜΑΡΟΥΣΙ

Διευθυντής:   210-6127266
Καθηγητές:   210-6143219

Fax :    210-8054368

Facebook Twitter YouTube

 

Φόρμα επικοινωνίας 

Χάρτης Περιοχής

Site created by