Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος "Βότανα, μυρωδιές....κι αρώματα" η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας επισκέφθηκε στις 3 και 4 Μαρτίου το ΚΠΕ Μακρινίτσας Πηλίου για να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με βιωματικές δράσεις σχετικά με τη συμβολή των βοτάνων στην υγεία,στην ευεξία και στην ομορφιά.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να περπατήσουν στα πέτρινα δρομάκια του γραφικού χωριού της Μακρινίτσας, να παρατηρήσουν την ποικιλία των βοτάνων που φύονται στο Πήλιο, να ακούσουν έθιμα και λαικές δοξασίες για τα βότανα συνειδητοποιώντας ταυτόχρονα τη σημασία τους και για την οικονομική ζωή της τοπικής κοινωνίας, να θαυμάσουν και να κατανοήσουν τις ανάγκες που δημιούργησαν την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική,να ακολουθήσουν τα ίχνη των μυθικών Κενταύρων στο ομώνυμο μονοπάτι της Πορταριάς Πηλίου, να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τους φίλους τους. 

Ημερολόγιο

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Η Βιβλιοθήκη μας

Προτεινόμενα Λογοτεχνικά Βιβλία

Εργασίες Μαθητών

Συμμετοχή σε Μαθητικό Συνέδριο

Φίλοι επισκέπτες,

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ουσιαστική επικοινωνία των μελών της σχολικής κοινότητας. Η περιήγησή σας σε αυτή θα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για το εκπαιδευτικό μας έργο καθώς και για τις ποικίλες δράσεις στις οποίες συμμετέχει το σχολείο μας. 

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής

Γεώργιος Α. Βλάχος

Εθελοντισμός

η-τάξη

Δωρεά Μυελού των Οστών

Διακρίσεις μαθητών μας!

"Μαθαίνω να μην καπνίζω", της Β. Τινγκιλιάν

Επισκέπτες ιστοσελίδας

Σήμερα 116

Χθες 216

Εβδομάδα 332

Σύνολο 579729

Οδηγίες για την περίπτωση σεισμού

Εφαρμοφή Cyberkid

3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Ναυαρίνου & Ύδρας
Τ.Κ.: 15122,  ΜΑΡΟΥΣΙ

Διευθυντής:   210-6127266
Καθηγητές:   210-6143219

Fax :    210-8054368

Facebook Twitter YouTube

 

Φόρμα επικοινωνίας 

Χάρτης Περιοχής

Site created by