Το σχολείο μας!

Το σχολείο μας!

Συνεργαζόμαστε, μαθαίνουμε, δημιουργούμε…

Εκπαιδευτικές εκδρομές: μια ευκαιρία για ψυχαγωγία, μόρφωση, πλούσιες εμπειρίες!

Εκπαιδευτικές εκδρομές: μια ευκαιρία για ψυχαγωγία, μόρφωση, πλούσιες εμπειρίες!

Νους υγιής εν σώματι υγιεί!

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος…» (Φ. Νίτσε)

«Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.» (Π. Πικάσο)

«Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.» (Π. Πικάσο)

Εθελοντισμός και διακρίσεις…

Ο Διευθυντής κ. Γεώργιος Βλάχος και ο Σύλλογος Διδασκόντων υποδέχτηκαν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.


Η εισήγηση περιλάμβανε θέματα σχετικά με τους κανόνες που διέπουν τη σχολική ζωή, την υιοθέτηση πρακτικών που εκτιμώνται ως πλέον αποτελεσματικές για τη βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης, την καλύτερη οργάνωση του σχολείου, την ανάπτυξη κλίματος συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, τους τρόπους επίλυσης προβλημάτων που συχνά προκύπτουν. Επίσης, τονίστηκε η ιδιαίτερη σημασία που έχει η ουσιαστική συμμετοχή των μαθητών στις διάφορες - πέραν των μαθημάτων - σχολικές δραστηριότητες.

Ο υποδιευθυντής κ. Καλλίνης, ως πληροφορικός του σχολείου, επεσήμανε την ανάγκη να γνωρίζουν οι μαθητές αλλά και οι γονείς τους τους κινδύνους του διαδικτύου και τους τρόπους προστασίας από αυτούς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Δάρρας, αφού πήρε τον λόγο, καλωσόρισε με τη σειρά του τους γονείς των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου και, κάνοντας αναφορά στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε κατά την περσινή χρονιά ο Σύλλογος, τους κάλεσε να αναλάβουν ενεργό ρόλο και να πλαισιώσουν τις δράσεις που αναπτύσσει το ΔΣ του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε διάλογος με τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι τοποθετήθηκαν ή εξέφρασαν απορίες σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας του σχολείου και ιδιαίτερα της ομαλής ένταξης των νέων μαθητών της Α΄ τάξης στη σχολική ζωή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευχή η νέα σχολική χρονιά να προσφέρει σε γονείς και διδάσκοντες ευκαιρίες για γόνιμη συνεργασία και στους μαθητές τη χαρά να πλουτίσουν με τρόπο δημιουργικό και ευχάριστο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Ημερολόγιο

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Η Βιβλιοθήκη μας

Προτεινόμενα Λογοτεχνικά Βιβλία

Εργασίες Μαθητών

Συμμετοχή σε Μαθητικό Συνέδριο

Φίλοι επισκέπτες,

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ουσιαστική επικοινωνία των μελών της σχολικής κοινότητας. Η περιήγησή σας σε αυτή θα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για το εκπαιδευτικό μας έργο καθώς και για τις ποικίλες δράσεις στις οποίες συμμετέχει το σχολείο μας. 

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής

Γεώργιος Α. Βλάχος

Εθελοντισμός

η-τάξη

Δωρεά Μυελού των Οστών

Διακρίσεις μαθητών μας!

"Μαθαίνω να μην καπνίζω", της Β. Τινγκιλιάν

Επισκέπτες ιστοσελίδας

Σήμερα 110

Χθες 195

Εβδομάδα 110

Σύνολο 618382

Οδηγίες για την περίπτωση σεισμού

Εφαρμοφή Cyberkid

3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Διεύθυνση: Ναυαρίνου & Ύδρας
Τ.Κ.: 15122,  ΜΑΡΟΥΣΙ

Διευθυντής:   210-6127266
Καθηγητές:   210-6143219

Fax :    210-8054368

Facebook Twitter YouTube

 

Φόρμα επικοινωνίας 

Χάρτης Περιοχής

Site created by